Julien  INGRASSIA  
   
26 - 11 - 1979
Aix-en-Provence
(Bouches-du-Rhône)
   
Great Races  &  Palmares
2008 JWRC (Citroen C2) SEBASTIEN OGIER CHAMPION.jpg
2010-01 Rally de Portugal (Citroen C4) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2010-02 Rally Japan (Citroen C4) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2011-03 Rally de Portugal (Citroen DS3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2011-04 Jordan Rally (Citroen DS 3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2011-05 Acropolis Rally (Citroen DS 3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2011-06 Rally Deutschland (Citroen DS 3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2011-07 Rallye de France (Citroen DS 3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2012 Rallye Monte Carlo (Skoda Fabia S2000) SEBASTIEN OGIER.jpg
2013 WRC (Volkswagen Motorsport) SEBASTIEN OGIER WOLRD CHAMPION.jpg
2013-01 Rallye Monte Carlo (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER.jpg
2013-08 Rally Sweden (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-09 Rally Mexico (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIERWINNER.jpg
2013-10 Rally de Portugal (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-11 Rally Italia Sardegna (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-12 Rally Finland (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-13 Rally Australia (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-14 Rallye de France (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-15 Rally de Espana (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2013-16 Wales Rally GB (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014 WRC (Volkswagen Motorsport) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2014-17 Rallye Monte Carlo (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-18 Rally Mexico (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-19 Rally de Portugal (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-20 Rally Italia-Sardegna (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-21 Rajd Polski (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-22 Rally Australia (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-23 Rally de Espana (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2014-24 Wales Rally GB (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015 WRC (Volkswagen Motorsport) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2015-25 Rallye Monte Carlo (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-26 Rally Sweden (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-27 Rally Mexico (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-28 Rally Italia Sardegna (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-29 Rajd Polski (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-30 Rally Deutschland (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-31 Rally Australia (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2015-32 Wales Rally GB (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016 WRC (Volkswagen Motorsport) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2016-33 Rallye Monte Carlo (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016-34 Rally Sweden (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016-35 Rally Deutschland (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016-36 Tour de Corse (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016-37 Rally de Espana (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2016-38 Wales Rally GB (Volkswagen Polo R) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2017 WRC (M-Sport Rally Team) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2017-39 Rallye Monte Carlo (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2017-40 Rally de Pprtugal (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2018 WRC (M-Sport Ford WRT) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2018-41 Rallye Monte Carlo (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2018-42 Rally Mexico (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2018-43 Tour de Corse (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2018-44 Wales Rally GB (Ford Fiesta) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2019-45 Rallye Monte Carlo (Citroen C3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2019-46 Rally Mexico (Citroen C3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2019-47 Rally Turkey (Citroen C3) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2020 WRC (Toyota Gazoo WRT) SEBASTIEN OGIER WORLD CHAMPION.jpg
2020-01 Rallye Monte Carlo (Toyota Yaris) SEBASTIEN OGIER.jpg
2020-48 Rallye Mexico (Toyota Yaris) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2020-49 Monza Rally (Toyota Yaris) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2021-50 Rallye Monte Carlo (Toyota Yaris) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
2021-51 Croatia Rally (Toyota Yaris) SEBASTIEN OGIER WINNER.jpg
     


Last Updated     26 – 04 – 2021