Rolf  INEICHEN 
Brother : Mark INEICHEN
   
02 - 05 - 1978
Sursee
(Luzern)
   
Great Races & Palmares
2012 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2013 Carrera Cup-Germany (Konrad Motorsport) CHAMPION B.jpg
2013 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2014 Carrera Cup-Germany (Konrad Moorsport) CHAMPION B.jpg
2014 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport) WINNER.jpg
2014-01 Daytona 24 hours (Porsche 991 America).jpg
2014-02 Sebring 12 hours (Porsche 991 America).jpg
2015 Carrera Cup-Germany (Konrad Motorsport) CHAMPION B.jpg
2015 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2015-01 Daytona 24 hours (Porsche 991 America).JPG
2016 Dubai 24 hours (Konrad Motorsport).jpg
2016-01 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).JPG
2016-04 GT-Oschersleben (Lamborghini Huracan) WINNER Race 2.jpg
2016-07 Spa 24 hours (GRT Grasser).jpg
2016-09 Ring 3 hours (Lamborghini Huracan) WINNER.jpg
2017 Dubai 24 hours (GRT Grasser).jpg
2017-01 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2017-03 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2017-06 GT-Spielberg (Lamborghini Huracan) WINNER Race 2.jpg
2017-07 Spa 24 hours (GRT Grasser).jpg
2017-09 GT-Hockenheim (Lamborghini Huracan) WINNER Race 2.jpg
2018 Dubai 24 hours (GRT Grasser).jpg
2018-03 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan) WINNER GTD.jpg
2018-07 Spa 24 hours (GRT Grasser).jpg
2019 Dubai 24 hours (GRT Grasser).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan) WINNER GTD.jpg
2019-03 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan) WINNER  GTD.jpg
2019-07 Spa 24 hours (GRT Grasser).jpg
2020 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2020-1 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2021 Dubai 24 hours (GRT Grasser).jpg
2021-1 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2021-2 Spa 24 hours (Emil Frey Racing).jpg
 
 
2021-3 Le Mans 24 hours (Herberth Motorsport).jpg
2021-4 ADAC-GT Hockenheim (Lamborghini Huracan) WINNER Race 2.jpg


Last Updated     25 – 10 – 2021