Takuto  IGUCHI  
 
13 - 02 - 1988
Fukuoka
(Kyūshū)
   
Great  Races & Palmares 
2010 Fuji 400km (Toyota Axio) WINNER GT300.jpg
2012 Ring 24 hours (Gazoo Racing).jpg
2013 Ring 24 hours (Gazoo Racing).jpg
2013 Suzuka 1000km (Ferrari F430) WINNER GT300.jpg
2014 Ring 24 hours (Gazoo Racing) WINNER Class SP-Pro.jpg
2014-1 Fuji 300km (Subaru BRZ) WINNER GT300.jpg
2015 Ring 24 hours (Toyota Gazoo).jpg
2016 Ring 24 hours (Toyota Gazoo) WINNER Class SP-Pro.jpg
2016 Suzuka 1000km (Subaru BRZ) WINNER GT300.jpg
2017 Ring 24 hours (Toyota Gazoo).jpg
2018 Ring 24 hours (Subaru Tecnica) WINNER Class SP3T.jpg
2018 Sugo 300km (Subaru BRZ) WINNER GT300.jpg
2018 Suzuka 10 hours (Team Upgarage).jpg
2019 Ring 24 hours (Subaru Tecnica) WINNER Class SP3T.jpg
2021 Sugo 300km (Subaru BRZ) WINNER GT300.jpg


Last Updated     13 – 09 – 2021